Ana SayfaGençlik Eğitim Erkek Kampı
Gençlik Eğitim Erkek Kampı

Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2020-I kapsamında desteklenen Kariyer Yönetimi Akademisi projemizin ilk aktif faaliyeti olan Gençlik Eğitim Kampı 27-29  Ağustos 2021 tarihlerinde Pendik Kurnaköy Gençlik Kampı’nda gerçekleştirildi. 

Kamp, tanışma oyunu ve Uzman Psk. Nurdan ERDEN eşliğinde Kişisel Farkındalık ve Kendini Tanıma Eğitimi ile başladı. Eğitimin ardından serbest vakit şeklinde sportif faaliyetler gerçekleştirilerek gün tamamlandı.

Kampın ikinci günü sabah yürüyüşü, sportif faaliyetler ile başladı. Kahvaltının ardından Medipol Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü akademisyeni Doç. Dr. Pelin VARDARLIER eşliğinde Özyönetim Becerileri eğitimi gerçekleştirildi.

Öğle yemeği ardından Mustafa YALDIZ ile Sanat Atölyesi baskı etkinliği gerçekleştirildi. Sanat Atölyesi bitiminde sportif faaliyetler ve oyunlar tamamlandı. Sportif faaliyetlerden sonra yemek ve ardından Oyun Çalışmaları Atölyesi ve Efruze Esra eşiğinde müzikal dinleti ile masal anlatısı etkinliği ile gün sona erdi.

Son gün sabah yürüyüşü, kahvaltı ve ardından kamptan ayrılış gerçekleştirildi.